Constructiewerk & plaatwerk

In onze moderne constructie afdeling kunnen we de meest uiteenlopende producten produceren. Centraal staat de wens van de klant en in hoever de klant ontzorgt wenst te worden. Bijna alle processen vinden in huis plaats. zoals CNC kanten, lasersnijden, lassen en Robot lassen. Meestal maken we kleine tot middelgrote series hoogwaardige producten waarbij nauwkeurigheid een zeer grote rol speelt.

In onze constructieafdeling ligt onze specialiteit vooral in de complexiteit van producten. Met name als het gaat om de kleinere(machine)delen die moeten worden voorzien van bijvoorbeeld nauwkeurige afmetingen en/of lager passingen.

RVS en aluminium kunnen overigens ook bewerkt en gelast worden. Wij voeren constructie werk uit met behulp van moderne machines en apparatuur. En niet te vergeten uitsluitend met goed opgeleide vakmensen met ervaring. Wij voeren o.a. volgende bewerkingen uit: Lasersnijden, CNC kanten, Robot Lassen (Puls Wave lassen. Spatarm Koudlassen.), MIG/MAG lassen, TIG lassen van Staal, RVS en Aluminium

Machines plaatwerk en constructiewerk:

Uitdaging

Heeft u een product wat moeilijk te produceren blijkt. Of de kosten zijn tegenvallend. Laat ons er eens naar kijken.

Alle disciplines