Verspanen CNC

W-Tec is specialist in CNC verspanen. Enkel stuks, prototype, pre productie series, middelgrote series en 24 uur onbemand zijn bij ons mogelijk.

Onze moderne machines maken het mogelijk om een breed scala aan producten te produceren, van eenvoudig tot zeer complex.

Daarnaast kunnen we uiteraard ook seriewerk of enkelstuks produceren, ongeacht de complexiteit. Ook hier staan nauwkeurigheid, kwaliteit, flexibiliteit en natuurlijk uw wens als klant, centraal. Onze hypermoderne Okuma Multus Multitasker is uitgerust met een beladingsrobot, voor onbemande 24-uursproductie. We bewerken onder andere voor de automotive, defensie en de machinebouw, waarbij de meest uiteenlopende metaal- en kunststofsoorten kunnen worden bewerkt. Elke dag weer doen we nieuwe kennis op van de nieuwste bewerkingstechnieken. CNC draaien, CNC draaien met aangedreven gereedschap, CNC draaien met stafaanvoer, CNC Frezen, CNC Multitasken voor eenvoudige en complexe producten met hoge nauwkeurigheid. CNC Multitasken met Robot belading voor onbemande 24h productie.

Machines CNC verspanen:

CNC draaien
CNC Frezen
CNC Multitasken
CNC Multitasken - Ook met vertanding
CNC Multitasken 24 uurs onbemand

Afbeeldingen CNC verspanen

Alle disciplines